Status & fakta Soldeu

Öppetstatus:
Skidorten är stängd
Snödjup i backarna:
0cm
Snödjup i dalen:
0cm
Liftar öppna:
-
Pister öppna:
-
Pris liftkort vuxen (1 dag):
64 EUR

Skidsemester Soldeu

Soldeu

En skidresa till Soldeu betyder ofta att du kommer få en lyckad semester, denna skidort har nämligen mycket att erbjuda och lämnar inga gäster besvikna. Soldeu ligger beläget i Andorra och har det mesta som man kan önska sig utav en skidort. Den utgör en del av skidområdet Grandvalira vilket betyder att du får tillgång till ett stort antal backar, och själva byn är också en resa i sig. Områden består av flertalet spännande nedfarter i olika nivåer så att du ska kunna hitta den som passar dig bäst oavsett hur van eller ovan skidåkare du är.

Testa heliski

För dig som gillar hisnande äventyr och en skön dos av adrenalin finns det möjlighet att ta sig upp till bergstopparna i en helikopter. Väl uppe så får du själv ta dig ner i den oftast orörda snön med hjälp av dina skidor. Har du inte provat skidåkning innan finns det även många skidskolor att få hjälp hos, här kommuniceras det även engelska. Det finns såklart även möjlighet att öva sina skickligheter på en snowboard, köra snöskoter i pisterna, eller testa balansen i ett par skridskor. Har du tur kan du även få skåda en del tävlingar som brukar försiggå i de olika snöparkerna.

Både för familj och fest

Det finns som sagt mycket att testa på, utforska och uppleva när du kommer till Soldeu. Tillsammans med skidorten Pas de la Casa, och några byar till, erbjuder Grandvalira 110 pister att ta sig nerför får man garanterat en härlig upplevelse. När kroppen ömmar och utmattningen är ett faktum kan det vara läge att besöka en av alla restauranger som finns i området. Här får du en gastronomisk upplevelse omringad av fantastisk miljö, och vill du dra vidare finns det goda möjligheter för både after-ski och klubbar. Tack vare allt detta så är det inte svårt att roa sig dygnet runt här. Hit kan du åka likväl med familjen som tillsammans med dina festglada och skidsugna vänner. Det finns både backar och underhållning för alla personligheter och åldrar.

Flyg till Barcelona

Det lättaste sättet att påbörja sin skidresa är genom att hoppa på ett flyg. Detta kan du göra till flera olika stora städer som ligger nära, exempelvis Barcelona eller Toulouse. Du hittar direktflyg hit från både Stockholm, Göteborg och Köpenhamn. Väl framme finns det flera hemtrevliga hotell att bo på nära backarna så att du kan ge dig ut i snön så fort du vaknar!